Østerlandsk Thehus - Tiger Mint 100g

48,00 kr.

Østerlandsk Thehus -  Tiger Mint 100g 

Sød og frisk

Østerlandsk Thehus var de første til at introducere danskerne til spændende urtete som Cool Mint te, som hurtigt blev en af vores mest populære teer.

Tiger Mint te er en opgraderet og økologisk udgave af vores mest efterspurgte urtete, nemlig Cool Mint. Den er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det er en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste økologiske råvarer som citrongræs, pebermynte, anis, kornblomst samt æble og lakridsrod.

Smag

Smagen er frisk og sød med en lange og sødlig eftersmag af lakrids og æble. Har du en sød tand, er en kop Tiger Mint te fin som erstatning for søde sager.

Da Tiger Mint udelukkende består af urter og frugt, og dermed ikke indeholder teblade fra tebusken Camellia Sinensis, indeholder teen ikke koffein.

Brygning

Tiger Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Tiger Mint te er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

100g. 

Antal
1
Tilføj til kurv